Κοινωνία

Πάνος Βλάχος: «Βάλτε και μένα μέσα στον σάκο» λέει μετά τις αντιδράσεις για του στίχους για Άδωνι και Πορτοσάλτε

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε ο Πάνος Βλάχος στην ανάρτησή του.

Ο Πάνος Βλάχος σε live του στη Θεσσαλονίκη τραγούδησε μεταξύ άλλων τον στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε από την πλευρά του: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες».

Ο Πάνος Βλάχος βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο καθώς πριν μερικές εβδομάδες είχε επιτεθεί στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της σειράς «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, όπου και πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα είχε πως: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μη τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο».

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί με το «λερώσετε» ο Πάνος Βλάχος ανέφερε ότι «τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...