Κοινωνία

Σύνταγμα: Σοκαριστικό βίντεο απεικονίζει την αδιακιολόγητη βία των ΜΑΤ σε κατάστημα φαστ φουντ- Έσπασαν τζαμαρία και χτύπησαν περαστικούς

Σήμερα Σάββατο έλαβαν χώρα στο Σύνταγμα, επεισόδια έξω από γνωστή αλυσίδα φαγητού συγκεκριμένα, όπου υπήρχε συγκέντρωση η οποία καλούσε σε μποϊκοτάζ στην εταιρεία, διότι όπως κατήγγειλαν οι διαμαρτυρόμενοι στηρίζει τον ισραηλινό στρατό ενώ στη Γάζα διαπράττεται γενοκτονία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ που όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο πέταξαν δακρυγόνα και κρότου λάμψης στους διαδηλωτές ενώ προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές.

Σε βίντεο μάλιστα που είδε το φως της δημοσιότητας, η αστυνομία φαίνεται να ασκεί υπέρμετρη βία όταν οι διαδηλωτές άπλωσαν ένα πανό για την Παλαιστίνη.

Τα ΜΑΤ χτύπησαν διαδηλωτές, έκαναν ρίψη χημικών και κρότου λάμψης, ενώ έσπασαν μέχρι και τη τζαμαρία του καταστήματος fast food McDonald’s, την ώρα που κόσμος γευμάτιζε.

Μάλιστα σύμφωνα με το newpost.gr,  από το μένος των αστυνομικών δυνάμεων δεν γλίτωσε ούτε η τζαμαρία του καταστήματος fast food McDonald’s, καθώς την έσπασαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου που γευμάτιζε εκείνη την ώρα και από τύχη δεν τραυματίστηκαν από τα θραύσματα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αστυνομικοί πετούσαν κρότου λάμψης στους διαδηλωτές και σε δημοσιογράφους, ενώ ενδεικτικό της βιαιότητας των αστυνομικών δυνάμεων είναι ότι επιτέθηκαν μέχρι και σε πωλητή του περιοδικού «Σχεδία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ