Κοινωνία

Βούλευμα παραπέμπει γνωστό ηθοποιό για βιασμό και απόπειρα βιασμού

Σε δίκη παραπέμπεται ηθοποιός και σκηνοθέτης, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε κατηγορηθεί για βιασμό και απόπειρα βιασμού τεσσάρων γυναικών.

Ειδικότερα, ο 43χρονος σήμερα ηθοποιός, το καλοκαίρι του 2021, καταγγέλθηκε από τις τέσσερις γυναίκες, δύο εκ των οποίων είναι αδερφές, για σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι δύο αδερφές κατηγόρησαν τον 43χρονο για άσεμνες χειρονομίες αλλά και για ασέλγεια σε βάρος τους. Μάλιστα, μία από τις δύο αδερφές είπε στην καταγγελία της ότι έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Από την πλευρά του, πάντως, ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες που του καταλογίζονται και υποστήριξε ότι ήταν σε σχέση με μία από τις καταγγέλλουσες και προσκόμισε στις Αρχές στοιχεία από προσωπικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί της.

Μετά την απολογία του, η αρμόδια εισαγγελέας είχε ζητήσει την παραπομπή του σε δίκη για όλες τις κατηγορίες, το δικαστικό συμβούλιο όμως τον απήλλαξε για τους βιασμούς της γνωστής ηθοποιού, αλλά και για τις περισσότερες κατηγορίες της μικρότερης αδερφής της.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει απαλλαχθεί αμετάκλητα και για τις κατηγορίες της τρίτης καταγγέλλουσας, ωστόσο παραπέμπεται σε δίκη για απόπειρα βιασμού σε δύο ημερομηνίες καθώς και για έναν βιασμό εις βάρος της τέταρτης κοπέλας που τον είχε καταγγείλει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...