Κοινωνία

Ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη 14χρονη στην Κρήτη! 12 άτομα την ωθούσαν στην πορνεία και την βίαζαν

Έναν εφιάλτη ζούσε μία κοπέλα 14 ετών στο Ρέθυμνο της Κρήτης καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., είχε πέσει στα χέρια αγνώστων που την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά.

Η φρικώδης ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται όταν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης έφθασε μία ανώνυμη καταγγελία στην οποία γινόταν λόγος ότι άγνωστοι εξωθούν στην πορνεία μία κοπέλα 14 ετών.

Ακολούθησε πολύμηνη αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε η εμπλοκή 12 ατόμων. Ειδικότερα, από την εξέταση της ανήλικης, παρουσία παιδοψυχολόγου, διαπιστώθηκε ο βιασμός της τουλάχιστον από έναν εκ των 12 εμπλεκομένων και η τέλεση γενετήσιων πράξεων από τους υπόλοιπους,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Σε έρευνα που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι του δράστη που φέρεται να βίασε την κοπέλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο πιστολιού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...