Κοινωνία

Κόρινθος: Η τρίτη διάρρηξη στο ίδιο σπίτι οδήγησε σε συλλήψεις

Δυο φορές μέσα σε ένα μήνα είχαν διαρρήξει το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας στην Κορινθία ένας 23χρονος Έλληνας μαζί με άγνωστους συνεργούς του, οι οποίοι προσπάθησαν να διαρρήξουν και την αποθήκη της τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Δεν τα κατάφεραν, όμως, καθώς έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια που ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν τον 23χρονο και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Μάλιστα, από την προανάκριση προέκυψε ότι από τις 6 ως τις 31 Ιανουαρίου είχε παραβιάσει δυο φορές το σπίτι της ίδιας γυναίκας και είχε αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, τενεκέδες με ελαιόλαδο και χάλκινα αντικείμενα.

Διέρρηξε αποθήκη αλλά συνελήφθη

Στην αποθήκη ιδιοκτησίας μιας γυναίκας σε περιοχή των Ιωαννίνων εισέβαλε ένας Έλληνας, ο οποίος "σήκωσε" διάφορα αντικείμενα αξίας 15.000 ευρώ. Μετά την καταγγελία της ιδιοκτήτριας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τον δράστη, τον εντόπισαν άμεσα και τον συνέλαβαν. Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατασχέθηκε το όχημά του στο οποίο είχε φορτώσει τα κλοπιμαία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος