Κοινωνία

Χαλκίδα: Δύο καθηγήτριες συνελήφθησαν μετά από την ρίψη κροτίδας σε προαύλιο σχολείου από εξωσχολικούς

Εξακολουθούν να τρέχουν οι έρευνες σχετικά με το σοβαρό περιστατικό στη Χαλκίδα με την ρίψη κροτίδας το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 ανηλίκων μαθητών ηλικίας 13, 14 και 15 ετών του 1ου γυμνασίου της περιοχής.

Οι επίσης ανήλικοι δράστες αναζητούνται, ενώ όπως προέκυψε η ρίψη της σημειώθηκε από σημείο εξωτερικά του προαυλίου του 1ου γυμνασίου Χαλκίδας και κοντά στην περίφραξη αυτού .

Τη στιγμή εκείνη στο σημείο βρισκόταν ομάδα μαθητών της τρίτης τάξης του προτύπου 5ου γυμνασίου Χαλκίδας, με αποτέλεσμα τον προαναφερόμενο τραυματισμό των μαθητών του 1ου γυμνασίου.

Συνελήφθησαν δύο καθηγήτριες


Σύμφωνα με το iefimerida.gr, την εποπτεία για τους ανήλικους δράστες είχαν δυο καθηγήτριες του 5ου γυμνασίου που συνόδευαν το συγκεκριμένο τμήμα σε σχολικό περίπατο κατά τις ώρες 8.30 το πρωί με 11.30. Και οι δύο καθηγήτριες συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων .

Στο σημείο που πέταξαν την κροτίδα , έγινε αυτοψία από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Χαλκίδας, παρουσία των εκπαιδευτικών του σχολείου κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν υπολείμματα αυτής .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ