Κοινωνία

Χαλκίδα: Ξεσπά η σύζυγος του 43χρονου - «Τον έπαιρνε τηλέφωνα μετά το γάμο»

Μιλώντας στον ALPHA η σύζυγος του 43χρονου τόνισε πως η 38χρονη παρενοχλούσε τον άνδρα της μετά την ημέρα του γάμου του, στον οποίο μάλιστα ήταν καλεσμένη και η ίδια!

«Ήταν μια απλή ημέρα. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε να πάει για δουλειά. Θα ερχόταν κόσμος το βράδυ για την γιορτή μας. Βγήκε από την πόρτα. Είχα τη συνήθεια να τον βλέπω να φεύγει από το μπαλκόνι. Ήθελα να τον δω να ξεκινάει την ημέρα του. Πήγε προς το αμάξι του και μπήκε μέσα. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, βλέπω να μισοανοίγει την πόρτα και μετά να βγαίνει από το αυτοκίνητο. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του, σαν να μάλωνε με κάποιον. Βλέπω μια αναστάτωση και εκεί που καταλαβαίνω πως κάτι δεν πάει καλά, τον ακούω να φωνάζει 'ασε με, άσε με'. Άρχισα να ουρλιάζω, κατάλαβα πως του γινόταν επίθεση. Αμέσως κατέβηκα κάτω. Νόμιζα πως γινόταν ληστεία, να τον κλέψουν», ανέφερε η σύζυγος του 43χρονου στον ALPHA.

Στη φυλακή η 38χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφυλακιστέα κρίθηκε, έπειτα από την απολογία της στον ανακριτή η 39χρονη δολοφόνος του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα.

Η 43χρονη δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντα, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να του αφαιρέσει τη ζωή.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, η 39χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια Χαλκίδας, διένυσε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μέχρι το σπίτι του 43χρονου και του έστησε καρτέρι στο σημείο όπου εκείνος πάρκαρε το αυτοκίνητό του.

Η 39χρονη μόλις είδε τον 43χρονο του επιτέθηκε πισώπλατα, μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ