Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαλκίδα: Στα δικαστήρια για την απολογία της η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο (Εικόνες)

Στα δικαστήρια έφτασε σήμερα Τετάρτη λίγο μετά τις 10 το πρωί η δράστις που σκότωσε τον 43χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του κάτω από το σπίτι τους στη Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/1) η 39χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια Χαλκίδας, διένυσε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μέχρι το σπίτι του 43χρονου στο κέντρο της πόλης και του έστησε καρτέρι.

Η 39χρονη μόλις τον είδε του επιτέθηκε πισώπλατα, μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου, με πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Μέχρι σήμερα  δεν έχει αποκαλύψει γιατί προχώρησε στην εγκληματική πράξη, λέγοντας πως θα τα αποκαλύψει όλα στον ανακριτή, κάνοντας λόγο για κάτι σοβαρό που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

Στην 39χρονη έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

«Τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως»

Σχετικά με το περιστατικό το οποίο φέρεται να την έχει στιγματίσει και την οδήγησε στο να σκοτώσει τον 43χρονο, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης κάνει λόγο για «δικαιολογία για να καλύψει την πράξη της».

«Τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 39χρονη» δήλωσε ο κ. Τάρτης στον ΑΝΤ1.

Και προσθέτει: «Δεν έχει λογική αυτό που λέει η 39χρονη, γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινε εκείνη και ο άντρας της στον γάμο του θύματος. Δεν είχε πάει όλο το χωριό, ήταν λίγοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η 39χρονη και ο άνδρας της».

Την κακοποιούσε ο σύζυγός της

 

«Δυστυχώς, φαίνεται μετά την ειδοποίηση του συζύγου της από το θύμα ότι ‘φίλε, πρόσεξε την γυναίκα σου’, ξεκίνησε η κακοποίηση της 39χρονης. Άκουσα από την μάνα της κατηγορούμενης ότι από τότε, τα τελευταία 2-3 χρόνια, ξεκίνησε η συστηματική κακοποίηση της 39χρονης από τον σύζυγο της. Μόνη της το είπε η μητέρα της δράστιδος. Ο πατέρας της μιλούσε για ‘μαυρισμένα μάτια’ και τέτοια» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που να συνδέει τους δύο. Φαίνεται ότι αυτή η συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγο της οδήγησε να εκδικηθεί το άτυχο θύμα, γιατί αυτός ήταν που την ‘κάρφωσε’ στον σύζυγο της για τις πιέσεις που του ασκούσε» κατέληξε.

 

«Αυτά που ανέφεραν οι γονείς της, τα διαψεύδει»

 

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θεμιστοκλής Kωνστιλίδης, μιλώντας στην εκπομπή Live News ανέφερε ότι κατηγορούμενη λατρεύει τον σύζυγό της, όπως έχει πει η δράστιδα στον ίδιο.

«Άλλα σημάδια έχουν δείξει ως ζευγάρι σε εμένα. Στην απολογία της — που ακόμα τη συντάσσουμε — δεν έχει αναφέρει ούτε μία φορά ότι την κακοποιούσε συστηματικά ή ότι της είχε σπάσει το κινητό. Αυτά που ανέφεραν οι γονείς της, η κοπέλα τα διαψεύδει…» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ερωτώμενος εάν θα ζητήσει ψυχιατρική εξέταση για την εντολέα του, ο κ. Κωνστιλίδης είπε: «Την παρακολουθούσε ψυχίατρος τα τελευταία 2 χρόνια, τους 3 τελευταίους μήνες εντατικά…».

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ