Κοινωνία

«Famagusta»: Ανατρίχιασε το κοινό η ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη - «Είμαι 27 χρονών, θα αρχίσω να ζω άμα γυρίσω σπίτι μου»

«Είμαι 27 χρονών, είμαι ακριβώς όσο ήμουν εκείνη την ημέρα. Από τότε σταμάτησα να μεγαλώνω, γιατί περιμένω τη μέρα που θα γυρίσω πάλι πίσω στο σπίτι μου, ελεύθερη. Θα ανέβω εκεί στον τοπο που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και θα ανάψω ένα καντήλι για τις ψυχές τους.

Άμα γυρίσω πάλι πίσω στο σπίτι μου, τότε θα αρχίσω να ζω και να μεγαλώνω πάλι» είπε η σπουδαία ηθοποιός, η οποία στη σειρά υποδύεται τη Χαρίτα Μάντολες, και ανατρίχιασε το τηλεοπτικό κοινό. 

«Διδάσκει υποκριτική. Διδάσκει Ταλέντο Διδάσκει τα πάντα. Γιατί είναι τεράστια!», γράφει κάποιος άλλος για την Δεσποινα Μπεμπεδέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαρωτική πρεμιέρα για το Famagusta - Τι τηλεθέαση έκανε

Η σειρά «Famagusta» έδωσε την πρώτη της μάχη στον στίβο της τηλεθέασης, καταφέροντας να τερματίσει πρώτη και μάλιστα με διαφορά. Η είσοδος της σειράς στο prime time των τηλεοπτικών σταθμών ήταν δυναμική, καθώς τόσο στο δυναμικό όσο και στο γενικό σύνολο σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. 

Η σειρά Famagusta σημείωσε μέσο όρο 23,9% στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο είχε μέσο όρο 30,5%.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...