Κοινωνία

Μεσσηνία: Aνήλικος «ποντικός» διέρρηξε έξι καταστήματα μέσα σε ένα 24ωρο!

Δραπέτευσε από το Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Βόλου όπου κρατείτο με εισαγγελική απόφαση ένας ανήλικος Ρομά που κατηγορείται για κλοπές και πήγε στον τόπο καταγωγής του στη Μεσσηνία, όπου συνέχισε την παράνομη δραστηριότητά του. Αρχικά, ο 17χρονος δράστης έκλεψε ένα μηχανάκι από τη Μεσσήνη και πήγε με αυτό στην Καλαμάτα, όπου διέρρηξε έξι καταστήματα μέσα σε ένα 24ωρο.

Πρώτος του στόχος ήταν ένα κατάστημα ενδυμάτων, του οποίου την είσοδο παραβίασε και άρπαξε 100 ευρώ. Στη συνέχεια, επιχείρησε να παραβιάσει την πόρτα ενός μίνι μάρκετ αλλά δεν τα κατάφερε και αμέσως μετά έσπασε την γυάλινη πόρτα ενός παντοπωλείου από το οποίο έκλεψε 400 ευρώ και τρεις κούτες με τσιγάρα. Έπειτα, παραβίασε την πόρτα ενός εστιατορίου, όμως δεν βρήκε κάτι για να κλέψει και μετά "χτύπησε" ένα αρτοποιείο στο οποίο παραβίασε ένα παράθυρο και ξάφρισε 70 ευρώ. Τέλος, παραβίασε την πόρτα μιας καφετέριας και άρπαξε 250 ευρώ.

Ο ανήλικος "ποντικός" εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας την Παρασκευή, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας,όπως αναφέρει το protothema.gr.

 

Έπιασαν τον δράστη κλοπής σε μαγαζί

Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ηλείας ένας Έλληνας, ο οποίος τρύπωσε χωρίς να γίνει αντιληπτός σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξε 150 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ