Κοινωνία

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ» – Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου που βιάστηκε

«Είμαι πέντε μέρες άυπνος, είμαι ράκος. Γιατί μιλάμε για βία, για κτηνώδη βία» λέει ο κηδεμόνας του Όλιβερ, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ»

«Είμαι πέντε μέρες άυπνος, δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν έχω συνέλθει από το σοκ ακόμη. Από όταν έγινε το συμβάν μέχρι τώρα, κοιμάμαι δύο τρεις ώρες, είμαι ράκος. Γιατί μιλάμε για βία, για κτηνώδη βία» λέει χαρακτηριστικά.

«Να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι. Το ξέρουν οι Αρχές ή θα το ανακαλύψουν με την έρευνα που κάνουν, αυτό είναι δουλειά δικιά τους.

Σε μια κοινωνία που είμαστε τόσοι λίγοι κάτοικοι και σε μια κλειστή περιοχή όπως είναι η Αράχωβα, που δεν έχει ξεκινήσει και η τουριστική σεζόν. Πρέπει να βρούμε τι έγινε, να βρεθούν ποιοι ή ποιος το έχει κάνει. Να βρεθούν οι ένοχοι» επαναλαμβάνει απευθύνοντας έκκληση να σπάσει η ομερτά που επικρατεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δήλωσε ικανοποιημένος με την εισαγγελική παρέμβαση για την κακοποίηση του Όλιβερ. «Πάρα πολύ ικανοποιημένος και μου δίνει μήνυμα ότι για να παρεμβαίνει ότι έχουν αντιληφθεί κι αυτοί κάτι. Είμαι αποφασισμένο να το πάω όσο πάει, ειλικρινά. Δεν πρέπει να το αφήνουμε όλο αυτό, πρέπει να δίνουμε αγώνα και να γίνονται όλα σωστά για να βρίσκεται ο δράστης» λέει.

«Το είχαμε από μωρό. Κοιμόταν με τη γιαγιά μου στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να τη συνεφέρω. Είναι 86 χρονών και τον σκύλο τον είχε τόσο παρέα που κοιμόντουσαν μαζί. Η πρώτη έννοια της με το που ξύπναγε ήταν ο σκύλος, να τον δει. Τον είχε παρέα. Έχω το άγχος και την έννοια μήπως συμβεί και σ’ αυτή κάτι. Κοιμάμαι μαζί της γιατί δεν μπορέι να κοιμηθεί, φοβάται» καταλήγει.

Ξηλώθηκαν κάμερες σε παρακείμενο μαγαζί;

Όλα τα στοιχεία συντείνουν στο ότι ο Όλιβερ γνώριζε αυτό το άτομο που προέβη στην κτηνώδη πράξη γι’ αυτό και πήγε μαζί του, ενώ ενδεχομένως το υλικό από τις κάμερες σε παρακείμενο μαγαζί να έχει καταστραφεί καθώς ξηλώθηκαν τα επόμενα ένα με δύο βράδια.

Να σημειωθεί ότι προτού ξηλωθούν, στο κατάστημα είχαν μεταβεί αστυνομικοί και είχαν ζητήσει το υλικό για να πάρουν την απάντηση ότι οι κάμερες δεν δουλεύουν και δεν έχουν τίποτα να τους δώσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ