Κοινωνία

Ρεπόρτερ του OPEN έκλαιγε on air για την κακοποίηση του σκύλου στην Αράχωβα: «Ήταν βασανιστής»

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις για την πρωτοφανή κακοποίηση του σκύλου ράτσας χάσκι στην Αράχωβα. Αστυνομία και εισαγγελία συλλέγουν στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη που βασάνισε άγρια τον Όλιβερ με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. 

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, η ρεπόρτερ Μαριάννα Γεωργαντή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της δύο φορές, ενώ παρουσίαζε το ρεπορτάζ. 

«Όταν είχαν έρθει πριν χρόνια αστυνομικοί από την Αγγλία και έκαναν μαθήματα εδώ είχαν πει πως με βάση έρευνες άνθρωποι που κακοποιούν έτσι ζωάκια είναι πολύ πιθανόν να προβούν σε παρόμοιες ενέργειες σε ανθρώπους», είπε η Μαριάννα Γεωργαντή εμφανώς συγκινημένη. 

Επιχείρησε να συνεχίσει το ρεπορτάζ, αναφερόμενη στην παρέμβαση εισαγγελέα αλλά έβαλε τα κλάματα: «παιδιά είναι πάρα πολύ βαρύ, συγγνώμη που είμαι έτσι. Γιατί και εγώ έχω σκυλάκι. Δεν μου έχει ξανασυμβεί στον αέρα, συγγνώμη, χίλια συγγνώμη. Είναι τραγικό!». «Χίλια συγγνώμη με συγχωρείτε. Απολογούμαι γι αυτό», συμπλήρωσε. 

Σύμφωνα με την Μαριάννα Γεωργαντή, κάτοικοι της Αράχωβας με τους οποίους μίλησε είπαν πως ο σκύλος ήταν γνωστός και όλοι γνωρίζουν την κηδεμόνα του που εργάζεται σε κεντρικό καφέ. Σύμφωνα με την ίδια, οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει συγκάλυψη, «λένε "κοιταζόμαστε μεταξύ μας για να δούμε ποιος το έκανε"».

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ και βλέποντας στο βίντεο τον Όλιβερ να τον χαϊδεύουν, η Μαριάννα Γεωργαντή έβαλε για δεύτερη φορά τα κλάματα. «Δεν χρειάζεται να αγαπάς τα ζώα. Αυτός ήταν βασανιστής, φίμωσε τον σκύλο για να μην ακούγεται» είπε μεταξύ άλλων. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ