Κοινωνία

Τρίκαλα: Τραγικός επίλογος για αγνοούμενο ηλικιωμένο

Ο 89χρονος Ιωάννης Καρατάσης για τον οποίο είχε εκδοθεί silver alert, εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, σε λεβητοστάσιο – αποθήκη του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων.

Το άψυχο σώμα του άτυχου ηλικιωμένου εντόπισε υπάλληλος σε λεβητοστάσιο – αποθήκη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Στο σημείο, σύμφωνα με το σάιτ Trikala news έσπευσαν αστυνομικοί που ερευνούν τον χώρο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 89χρονος.

Οι πρώτες ενδείξεις, ωστόσο, δείχνουν ότι τα αίτια ήταν παθολογικά.

Υπενθυμίζεται πως ο ηλικιωμένος είχε φύγει από το σπίτι του στην περιοχή της Πατουλιάς, προκειμένου να πάει σε ΚΑΠΗ και καφενείο της περιοχής.

Μάλιστα, εντοπίστηκε από κάμερες καταστημάτων, προτού να χαθούν τα ίχνη του.

Το βράδυ της Τετάρτης, 29 Νοεμβρίου είχε εκδοθεί και silver alert.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τουρκικό ή πακιστανικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου “χτύπησε” τα ινδικά κέντρα διοικήσεως και Τρία γαλλικής κατασκευής ινδικά μαχητικά ;

Ένα σενάριο λέει ότι οι Τούρκοι εμπλέκονται αλλά και οι Πακιστανοί διαθέτουν ανάλογα ισχυρά συστήματα