Κοινωνία

Συνελήφθη 16χρονος στο Μοναστηράκι που παρενοχλούσε ανήλικες - Αναζητείται ακόμη ένα άτομο

Χειροπέδες σε έναν 16χρονο από το Πακιστάν πέρασαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) αστυνομικοί της Ομάδας «Δράση», με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του να αφορά πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ανήλικων κοριτσιών στην Πλατεία Μοναστηρακίου και αφού τις εξύβρισαν, προέβησαν σε προσβλητικές για τη γενετήσια ευπρέπεια χειρονομίες.

Διερχόμενος νεαρός άνδρας που αντιλήφθηκε το περιστατικό, παρενέβη και στην προσπάθειά του να παύσει τις ενέργειες των δραστών, δέχθηκε χτυπήματα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του. Επιπλέον κατά τη διάρκεια του συμβάντος οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό του.

Αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία σε κοντινό σημείο, προσέγγισαν τους ανωτέρω και παρά την προσπάθεια του 16χρονου να διαφύγει, τον έπιασαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...