Κοινωνία

Δράμα: Οπλισμένοι σαν... αστακοί μέλη συμμορίας που συνελήφθησαν από τις τοπικές αρχές

Δύο βαριά οπλισμένοι άνδρες, μέλη συμμορίας, εξαπάτησαν μια ηλικιωμένη σε οικισμό της Δράμας. Λίγο αργότερα συνελήφθησαν απο τις αρχές με τα χρήματα που της πήραν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από αυτούς αντιστάθηκε ενεργά, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ένας άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη, της είπε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί και χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και κατάφερε να την πείσει να παραδώσει στους συνεργούς του 2.500 ευρώ. Όμως, η απάτη αποκαλύφθηκε αμέσως και οι δυο "εισπράκτορες" εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας την στιγμή που έφταναν έξω από το σπίτι του θύματος για να παραλάβουν τα χρήματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος που κατασχέθηκε, βρέθηκε ένα ρόπαλο, δύο πτυσσόμενοι σουγιάδες και μία σιδερογροθιά. Σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξιχνίαση τυχόν άλλων περιπτώσεων απάτης.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...