Κοινωνία

Μεσσηνία: Συμπλοκή μεταξύ εργατών γης στην Πιπερίτσα - Τραυματίες στο Νοσοκομείο

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα (22/11) στο χωριό της Πιπερίτσας του Δήμου Μεσσήνης από συμπλοκή αλλοδαπών εργατών γης που βρίσκονται στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες αλλοδαπών από ασιατικές και αφρικανικές χώρες που διαμένουν στο ίδιο οίκημα, διαπληκτίστηκαν, πιθανότατα για οικονομικές διάφορες, και συνέχεια συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Οι κάτοικοι του χωριού, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ακούγοντας τις φωνές και το θόρυβο από τη συμπλοκή ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, επανέφερε την ηρεμία και προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές στο Α.Τ. Μεσσήνης.

Στη συμπλοκή συμμετείχαν περισσότερα από 10 άτομα ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τραυματίες που χρειάστηκε να διακομιστούν στο Νοσοκομείο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...