Κοινωνία

Βοιωτία: «Φαινόταν επικίνδυνος» - Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο αστυνομικός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, φέρεται να είπε στην απολογία του πως δεν κατάλαβε την ηλικία του οδηγού του υπόπτου οχήματος αλλά έκρινε ως απειλή το μαχαίρι που υπήρχε στη θήκη της αριστερής πόρτας του οχήματος.

«Αφού άνοιξα την πόρτα του οδηγού, είδα έναν άνδρα χωρίς να μπορέσω να διακρίνω την ηλικία του αλλά ο οποίος είχε στοιχεία επικινδυνότητας, όπως αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός το οποίο προέκυψε αργότερα κατά τη έρευνα στο αυτοκίνητο.

Στην ανοιχτή θήκη της πόρτας του οδηγού βρέθηκε ένα επικίνδυνο όπλο με μεγάλη λάμα, όπως αποδεικνύεται και από τη σχετική φωτογραφία. Στην ανοιχτή θήκη της πόρτας του συνοδηγού υπήρχε ένα μεγάλο κατσΒοιωτίααβίδι το οποίο είναι εντελώς άσχετο από την ηλικία και τις καθημερινές ενασχολήσεις του θύματος», φέρεται να αναφέρει στην απολογία του ο κατηγορούμενος Αστυνομικός.

Πάντως, πυρίτιδα εντοπίσθηκε στο χέρι του 17χρονου Ρομά που σκοτώθηκε έπειτα από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ένδειξη η οποία επιβεβαιώνει ότι ο ανήλικος πυροβολήθηκε από πολύ κοντινή απόσταση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ