Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που κουκουλοφόροι ληστές με πιστόλια μπαίνουν σε καφέ - Η υπάλληλος τους έσπρωξε και έφυγαν (Βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, δείχνει τη στιγμή από απόπειρα ληστείας σε καφέ στη Θεσσαλονίκη.

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δύο κουκουλοφόροι ληστές, όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ, μπήκαν στο κατάστημα, κρατώντας στα χέρια τους πιστόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ένας πέρασε πίσω από τον πάγκο και προσπάθησε να αρπάξει το κινητό της υπαλλήλου. Η κοπέλα αντέδρασε, τον έσπρωξε και έβαλε τις φωνές αναγκάζοντας τους ληστές να φύγουν με άδεια χέρια.

Δείτε το βίντεο:

Οι δράστες αναζητούνται από την Ασφάλεια, και σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για ένα δίδυμο το οποίο έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στη πόλη και δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...