Κοινωνία

Ασπρόπυργος: Σοκάρει μαρτυρία - «Κάρφωσαν παιδί με κατσαβίδι μέσα στο σχολείο»

«Ήρθαν κάποιο εξωσχολικοί και με αιχμηρά αντικείμενα, μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Έναν τον κάρφωσαν με ένα κατσαβίδι πισώπλατα. Κάναμε μάθημα και βγήκαμε έξω και όταν βγήκαμε είδαμε αίματα στο πάτωμα. Έλεγαν θα πάρουν την αστυνομία. Έχουν ξαναγίνει τέτοια περιστατικά», ανέφερε μαθητής στο Newsbomb.gr.

https://youtu.be/W0_OMOETxb8

«Με ενημέρωσε το παιδί μου, το οποίο πάει πρώτη γυμνασίου, με ενημέρωσε πως έγινε μια συμπλοκή στο σχολείο με κάποιους Ρομά. Έχει χτυπηθεί ένα παιδί, το οποίο δεν ξέρουμε που είναι. Λένε πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε παιδιά», ανέφερε η μητέρα ενός μαθητή στο Newsbomb.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/fd_TnlqqFKM

Ένας πατέρας, μιλώντας στην κάμερα του Χάρη Γκίκα, τόνισε πως πλέον δεν ξέρουν και οι ίδιοι πώς να προστατεύσουν τα παιδιά τους: «Πώς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας; Ζητάμε μια απάντηση από την αστυνομία. Η αστυνομία η ίδια μας λέει πως δεν μπορεί να μπει μέσα στο σχολείο. Έχουμε αγανακτήσει».

«Έγινε μια επίθεση από Ρομά σε άλλους Ρομά μέσα στο σχολείο. Μεταξύ τους υπήρχε κάποια διαμάχη. Μπήκαν από το κάγκελο. Κινδύνευσαν παιδιά, ένα παιδί πρέπει να είναι στο νοσοκομείο. Είναι ντροπή, ζητάμε από την Πολιτεία να μας προστατεύσει. Δεν ξέρουμε πλέον αν θα πάρουμε τα παιδιά μας πίσω αρτιμελή στο σπίτι. Το παιδί μου πέρσι χτυπήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε. Ο Δήμος και η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια δεν κάνουν τίποτα», πρόσθεσε ο ίδιος πατέρας στο Newsbomb.

https://youtu.be/FEFPRFh8dQA

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες περίπου 20 άτομα εισέβαλαν στο σχολείο έχοντας στην κατοχή τους επικίνδυνα αντικείμενα.

Το χρονικό της επίθεσης

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ μαθητών στο 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ανήλικων Ρομά είχε επεισόδιο με μαθητές.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας μετά από τηλεφώνημα καθηγητή, ωστόσο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος