Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι εννέα συλληφθέντες από την οπαδική συμπλοκή

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι εννέα οπαδοί που συνελήφθησαν για την άγρια συμπλοκή με οπαδούς αντίπαλης ομάδας, στην περιοχή της Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά τις 9 το πρωί ενώ οι απολογίες τους ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Εις βάρος τους η εισαγγελέας έχει ασκήσει κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, καθώς -μεταξύ αυτών- φέρεται να βρίσκονται τα άτομα που προκάλεσαν τη σωματική βλάβη στους δυο νεαρούς οπαδούς της αντίπαλης ομάδας που νοσηλεύονται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, σε τρεις οπαδούς ασκήθηκε δίωξη για πλημμελήματα και τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέλευσης σε αγώνες του της ομάδας που υποστηρίζουν, σε όλα τα αθλήματα, αλλά και απαγόρευσης προσέλευσης σε αθλητικές εγκαταστάσεις δύο ώρες πριν και δύο ώρες μετά από τη διεξαγωγή αγώνων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ