Κοινωνία

Bόλος: Διαψεύδει ο σύζυγος ότι είχε όμηρο τη γυναίκα του (βίντεο)Απειλές φέρεται να δέχεται η 22χρονη, η οποία επί δύο χρόνια κακοποιούταν από τον σύζυγό της και κρατούνταν παρά τη θέλησή της στο σπίτι τους στον Βόλο. Τις απειλές εκτοξεύουν συγγενείς του συζύγου της, οι οποίοι της ζητούν να αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε κατά του 28χρονου.

Την ίδια ώρα ο 28χρονος μίλησε μέσα από τη φυλακή στο Star, υποστηρίζοντας ότι δεν την κρατούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι τους.

«Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με έκανε... κάπως γιατί ήθελε να φύγουμε και να πάμε στην Αγγλία, που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθ

 

ελε γιατί έλεγε ότι δεν μπορούμε. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε» είπε ο 28χρονος.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:


Αναφερόμενος στο 2,5 ετών παιδί του είπε: «Εμένα μόνο το παιδί μου με ενδιαφέρει. Αυτό είναι η ζωή μου, γι’ αυτό δούλευα τόσες ώρες, για να μην του λείψει τίποτα».

Στο Star μίλησε και η γειτόνισσα που πήγε στο σπίτι όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της 22χρονης και ειδοποίησε την αστυνομία. Μάλιστα, όπως είπε, και η ίδια δέχθηκε επίθεση από τον 28χρονο.

«Δεν είχαμε δει ποτέ την κοπέλα και το παιδί. Ακούσαμε ουρλιαχτά και είπαμε ότι την σκοτώνει. Πήγα στο σπίτι, χτύπησα την πόρτα και άρχισα να του φωνάζω να ανοίξει. Βγήκε στην πόρτα κι άρχισε να με σπρώχνει. Μου κράτησε τα χέρια με δύναμη και μου έδωσε κουτουλιά» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Είδα την κοπέλα στα τέσσερα και το μωρό κάτω από το κρεβάτι να κλαίει. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα ήρθε η αστυνομία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ