Κοινωνία

Χανιά: 13χρονοι ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους

 Ένα ακόμη περιστατικό με ξυλοδαρμό ανήλικου απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές των Χανίων. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε internet cafe των Χανίων.

Τρεις 13χρονοι άρχισαν αν ενοχλούν και να πειράζουν έναν επίσης 13χρονο που έπαιζε εκείνοι την ώρα στον υπολογιστή και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Το αγόρι δε χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης και έχει παραδοθεί ήδη στις αρχές μετά την μήνυση που υπέβαλλε ο πατέρας του αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τρεις ανήλικοι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και αναζητούνται τόσο τα ανήλικα παιδιά όσο και οι γονείς τους.. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...