Κοινωνία

Σε αμόκ ο δημοσιογράφος Δ. Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας»

Με «ψοφίμι» παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Οικονόμου στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ σε πάνελ για σχολιασμό των εσωκομματικών εκλογών που στον πρώτο γύρο κέρδισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου ανέφερε πως η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές ήταν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή. 

«Αυτοί οι 150.000 δυσαρεστημένοι είναι με την κυβέρνηση έτσι και αλλιώς. Κανένα μήνυμα δεν είναι. Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν να αναστήσουν το κόμμα τους. Απολύτως κανένα μήνυμα. Αυτοί οι άνθρωποι ψήφισαν Μητσοτάκη και δυσαρεστήθηκαν;» διερωτήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου επεσήμανε πως έγιναν 43.000 νέες εγγραφές και ο παρουσιαστής του απάντησε: «ε και; Ο Κασσελάκης τους ξεσήκωσε αυτούς. Ποιος τους ξεσήκωσε ο Μητσοτάκης; Δυσαρεστήθηκαν με τον Μητσοτάκη που έκανε παροχές στη Θεσσαλονίκη;». 

«Στέλνουν μήνυμα πως θέλουμε μία ισχυρή Αξιωματική Αντιπολίτευση;», διερωτήθηκε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου για να απαντήσει ο παρουσιαστής με... παραλήρημα. 

«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;». 

Το απόσπασμα στο 15:12 του βίντεο που ακολουθεί: 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ