Κοινωνία

Αντώνης Καργιώτης: Ξεσπά ο δικηγόρος της οικογένειας – «Ήξεραν την ιδιαιτερότητα και τον σκότωσαν»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ Κρήτης, μίλησε ο Μάνος Δρακωνάκης δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καργιώτη. Ο κ. Δρακωνάκης μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Ο θάνατος του Αντώνη Καργιώτη προήλθε από πολλά λάθη, από πολλές λάθος κινήσεις και παραλείψεις από έμπειρο προσωπικό ενός πλοίου. Για μένα είναι ένα πράγμα ανεπίτρεπτο».

Ο έμπειρος δικηγόρος σχολίασε πως τόσο το πλήρωμα του Blue Horizon, όσο και στελέχη του λιμενικού, γνώρισαν την κατάσταση του Αντώνη Καργιώτη που ήταν ΑμεΑ. Η οικογένεια τους είχε ενημερώσει, όπως είπε, ενώ αντί να δείξουν περαιτέρω προσοχή «όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αντιθέτως σκότωσαν το παιδί αυτό», όπως τόνισε.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το πλοίο κατέπλευσε με ανοιχτό καταπέλτη. Όταν ο καπετάνιος ενημερώθηκε, συνέχιζε να φεύγει, κάτι το οποίο αν αληθεύει, αντιλαμβάνεστε την υπευθυνότητα της κίνησης του καπετάνιου», επεσήμανε.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι θα είναι ικανοποιημένος μόνο με την τελική κρίση του δικαστηρίου, και πως η οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη επιζητά τη δικαίωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ