Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Διαμαρτυρία στο λιμάνι της Σούδας για την δολοφονία του Αντώνη (βίντεο)

Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν εκατοντάδες χανιώτες στον εμπορικό Λιμένα της Σούδας, έξω ακριβώς από τον καταπέλτη εισόδου του οχηματαγωγού επιβατηγού πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος το οποίο αναχωρεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό για τον Πειραιά στις 10:00 το βράδυ.

Οι συγκεντρωμενοι διαμαρτύρονται για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από τον 'Αγιο Νικόλαο, θάνατο τον οποίο χαρακτηρίζουν ως εγκληματική ενέργεια και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων αλλά και την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Οι διαμαρτυρόμενοι δεν επιτρέπουν σε φορτηγά επιβατικά αυτοκίνητα δίκυκλα και επιβάτες να εισέλθουν στο καράβι για το προγραμματισμένο τους ταξίδι στον Πειραιά.

Δείτε βίντεο του Cretalive:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παρεμπόδιση εισόδου όμως δεν έχει δημιουργήσει από πλευράς οδηγών και επιβατών καμία αντίδραση και κανένα παράπονο δεδομένης της καθολικής αντίδρασης για τον τραγικό θάνατο και των συνθηκών του νέου ανθρώπου.

Στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται τόσο στην είσοδο του Λιμένα της Σούδας όσο και στον καταπέλτη του πλοίου, προφανώς για την αποφυγή να εισέλθουν οι διαμαρτυρόμενοι εντός του γκαράζ του πλοίου και των Deck. Αγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα, εάν το καράβι θα αποπλεύσει κανονικά και αν οι πολίτες αποχωρήσουν έτσι ώστε να φορτωθεί το πλοίο και να αποπλεύσει στις 22.00

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ που επικοινώνησε με μέλη του πληρώματος, θεωρείται δεδομένη η καθυστέρηση του πλοίου για αναχώρηση, για πάνω από μία ώρα στην περίπτωση πού αποχωρήσουν μέχρι τις 10:00 οι διαμαρτυρόμενοι. Πολίτες έγραψαν συνθήματα σε όχημα του πλοίου που χρησιμοποιεί ως αποθήκη εμπορευμάτων και συγκεκριμένα "Στάζει Αίμα".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...