Κοινωνία

Χανιά: Ξεσπά ο σύζυγος της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα - «Δεν ξέρουμε τι έγινε»

«Δεν ξέρουμε τι έγινε», δηλώνει συγκλονισμένος ο σύζυγος της άτυχης 35χρονης στα Χανιά που έχασε τη ζωή της λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

«Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος», λέει με δάκρυα στα μάτια, την ώρα που ψάχνει να βρει τι έφταιξε και αποχαιρέτησε για πάντα τη μητέρα του παιδιού του. «Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ο λόγος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς μέχρι στιγμής τι έγινε», δηλώνει συντετριμμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ήταν μία γυναίκα η οποία πέρασε μια άριστη εγκυμοσύνη χωρίς κανένα πρόβλημα. Έφτασε στο σημείο να γεννήσει φυσιολογικά, στο σημείο που το μωρό ήταν έτοιμο, το κεφαλάκι του να βγει έξω και να κολλήσουμε εκεί πέρα. Κι από εκείνο το σημείο να έρθουν όλα τούμπα και να χάσει την ζωή της αυτή και το μωρό τώρα να μην ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι», προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσον αφορά το παιδί τους, τονίζει πως είναι με φαρμακευτική αγωγή. «Έχει ένα τρέμουλο... Ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι στιγμής οι εξετάσεις είναι θετικές. Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος και φαίνεται ο Θεός παίρνει νωρίς τους αγγέλους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκο-ισραηλινή εμπλοκή μετά την είσοδο ισραηλινών μαχητικών στο τουρκικό FIR κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν

Οι Τούρκοι είχαν επικοινωνία με τις ΗΠΑ ενώ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν ξενύχτησε στο κέντρο επιχειρήσεων του...