Κοινωνία

Βρέθηκε η 48χρονη Ελένη - Εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Βαθύπετρου

Βρέθηκε σε καλή κατάσταση η 48χρονη Ελένη Πρινιωτάκη, στην ευρύτερη περιοχή του Βαθύπετρου. Τα ίχνη της είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο και είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της. 

Η 48χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση αναζήτησής της σε χωράφι. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντάς την στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις. 

Η γυναίκα είχε μεταβεί το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου με τον σύζυγο και την κόρη της στο Βαθύπετρο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Τα ίχνη της χάθηκαν καθώς μάζευε σαλιγκάρια και είχε απομακρυνθεί από το σημείο όπου βρισκόταν η οικογένειά της. 

Καθώς η 48χρονη δεν επέστρεφε και δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας μαζί της δεδομένου ότι δεν είχε πάνω της το κινητό της τηλέφωνο, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών αλλά και εθελοντών που την αναζητούσαν στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης. 

Εν τέλει, η Ελένη Πρινιωτάκη, εντοπίστηκε καλά στην υγεία της, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι μετά από τέσσερις ημέρες αναζήτησης να περιφέρεται στην γύρω περιοχή των ερευνών. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις έρευνες από την πλευρά της Πυροσβεστικής συμμετείχαν, μια ομάδα πεζοπόρου, ο διασωστικός σκύλος της 3ης ΕΜΑΚ με δύο υπαλλήλους, και η ομάδα Ίκαρος ΠΕΠΥΔ Κρήτης με drone. Επίσης, στην επιχείρηση για τον εντοπισμό της συμμετείχαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αλλά και εθελοντές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ