Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών: Είμαστε άναυδοι και σοκαρισμένοι

Σοκαρισμένοι με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στην οποία φέρονται να εμπλέκονται πέντε αστυνομικοί, είναι οι συνοριοφύλακες στον Έβρο, όπως δήλωσε το πρωί ο πρόεδρος των εργαζομένων Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, στην εκπομπή «Σήμερα» στον «ΣΚΑΪ».

«Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, δεν είχαν δώσει δείγμα παρανομίας και διαφθοράς, είναι ντροπιαστικό κομμάτι για την ΕΛΑΣ», ανέφερε ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων Έβρου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι οι πέντε αστυνομικοί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσον αφορά να την πιθανότητα να εμπλέκονται και άλλοι συνοριοφύλακες ο κ. Γιαλαμλας τόνισε ότι αυτό θα διαπιστωθεί από την έρευνα η οποία συνεχίζεται. 

«Μας σοκάρει το γεγονός ότι ήμασταν καθημερινά στην πρώτη γραμμή και χωρίς να αντιληφθούμε κάτι, αυτοί συνεργάζονταν με τα εγκληματικά κυκλώματα των διακινητών», υπογράμμισε ο κ. Γιαλαμάς, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τον τρόπο που δρούσαν και για το λόγο αυτό περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα πουν στην απολογία τους σήμερα στον εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές