Κοινωνία

Με κομμένη την ανάσα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τη μάχη που δίνει το 2,5 ετών στα Χανιά- Σε σοκ ο πατέρας! Έγκυος στο 2ο παιδί η μητέρα

Κάθε μέρα συμβαίνει κάτι και μας μαυρίζει την καρδιά! Όπως και το περιστατικό που διαδραματίστηκε εχθές στα Χανιά. Όπου ο 48χρονος πατέρας του παιδιού, έκανε όπισθεν με το αγροτικό του και δεν είδε το παιδί που βρισκόταν από πίσω, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει πολύ σοβαρά.

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου το κοριτσάκι. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το κοριτσάκι, το οποίο φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10.30 χθες το πρωί. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί βγήκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί τραυματισμένο και πεσμένο στο έδαφος. Άμεσα ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο παρέλαβε το παιδί και αρχικά το μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή και να το σταθεροποιήσουν.

Ωστόσο στη συνέχεια αποφασίστηκε να μεταφερθεί διασωληνωμένο στο Ηράκλειο όπου υπάρχει ΜΕΘ Παίδων λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου. Στο νοσοκομείο Ηρακλείου το προσωπικό είχε ενημερωθεί σχετικά και ήταν σε κατάσταση επιφυλακής. Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή προκειμένου να βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό του παιδιού του ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια.

O 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν μπορούσε χθες να καταθέσει ενώ τα μόνα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως έκανε πίσω με το αυτοκίνητο για να βγει από την αυλή και δεν κατάλαβε ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα και δεν το είδε. Επιπλέον έγινε αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, το οποίο ήταν αρνητικό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η μητέρα του παιδιού είναι 5,5 μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ