Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του βρέφους

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού που έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη στην Άρτα.

Ο 37χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 9.30 το πρωί μετά την προθεσμία που είχε λάβει για την απολογία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανένας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του πατέρα και της μητέρας, δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου μετά την απολογία και πρόσθεσε ότι η μητέρα είναι στο πλευρό του συζύγου της.  

Ο συνήγορος του 37χρονου εκτίμησε ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια και αυτή θα είναι η διωξη με την οποία θα παραπεμφθεί ο πελάτης του.

Μιλώντας για τον 37χρονο είπε: «Ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του επειδή ήταν ιδιατερα κουρασμένος από τους πόνους του παιδιού του, η γυναίακ του είχε ένα ατύχημα πριν από λίγες ημέρες και φοβόταν να πηγαίνει το παιδί στον παιδικό σταθμό».  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...