Κοινωνία

Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μάριου- Στο ''φως'' οι σοκαριστικοί διάλογοι με τον ''εγκέφαλο''

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία εχθές για τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που έγινε τον Αύγουστο του 2012.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, περιφερειακά στελέχη της συμμορίας που είχαν αρπάξει τον νεαρό, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα, το απόγευμα στην Αθήνα μετά από εντάλματα του ανακριτή καθώς από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων προέκυψαν πολλές επαφές με τον αρχηγό της οργάνωσης. 

Για τους δύο άντρες έχουν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο».

Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.
Στο φως συνομιλία σοκ για τον Μάριο Παπαγεωργίου - «Τελείωσε... Δεν φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμμένα». 
Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται τέσσερις ακόμη συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου .

Η ΕΡΤ έφερε στο φως την έκθεση του Καναδού ερευνητή που προσέλαβε η οικογένεια για τη διερεύνηση του εγκλήματος και ήταν ο πρώτος που έκανε λόγο  για τον τρόπο που οι δράστες εξαφάνισαν το πτώμα του Μάριου.

Στην έκθεση του ερευνητή της οικογένειας αναφέρεται: «Στις 28 Αυγούστου 2012, στις 11 πμ, ο Πέτρος, ο Γιώργος και ο Μιχάλης […] φεύγουν με το κόκκινο φορτηγάκι του Μιχάλη και μερικές σακούλες με κάρβουνο πίσω για να πάνε να πάρουν το πτώμα του θύματος που είναι κλειδωμένο σε τοποθεσία κοντά στα Βίλια».

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του ερευνητή της οικογένειας: «Το φτιάξατε; Κάνατε τη δουλειά;»

1ος Κατηγορούμενος: «Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε. […] Δεν φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα».


Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου


Η Βαρβάρα Θεοδωράκη βλέπει επιτέλους «φως» στην άκρη του τούνελ, μετά τις δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου της και ελπίζει να ανοίξουν στόματα και να βρει τη σορό του παιδιού της.

«Ευχαριστώ το Θεό που αργεί αλλά δεν λησμονεί. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Η ελληνική Δικαιοσύνη, έκανε, κάνει και θα κάνει πάντα το καλύτερο και τους ευχαριστώ. Περιμένω να ολοκληρωθεί όλη αυτή η ιστορία και να συλληφθούν οι υπόλοιποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση, την άσχημη ιστορία που έχει τραβήξει ο γιος μου» συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, μιλώντας στο MEGA και ξεσπά σε δάκρυα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...