Κοινωνία

Λαμία: Τρεις νεαροί τραυματίστηκαν σε συμπλοκή με πυροβολισμούς

Οι τρεις νεαροί περίμεναν έξω από το σπίτι μίας οικογένειας.

Όπως οι ίδιοι κατέθεσαν στην αστυνομία μόλις έφτασαν στην αυλή τους περίμεναν τρία ή τέσσερα άτομα, τα οποία τους επιτέθηκαν με διάφορα αντικείμενα, κάνοντας λόγο και για σιδηρογροθιές. Ο ένας από αυτούς μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των θυμάτων, κρατούσε καραμπίνα και πυροβόλησε τον έναν από τους τρεις νεαρούς στο πόδι, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Οι τρεις νεαροί, ηλικίας 27, 23 και 22 ετών, αμέσως μετά την επίθεση πήγαν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου δέχτηκαν τις πρώτες βοηθειες και αποχώρησαν.

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και κατήγγειλαν την επίθεση που δέχτηκαν.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας αναζήτησαν τους δράστες στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν. Οι αστυνομικοί στο σπίτι βρήκαν και κατάσχεσαν μία καραμπίνα, η οποία φέρεται να είναι αυτή που χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή.

Σε βάρος των δραστών που ειναι γνωστοί στις Αρχές σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...