Κοινωνία

Λουτράκι: 22χρονη συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης

Της βρήκαν 32 "φιξάκια" κοκαϊνης.


Ύστερα από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου έκαναν έρευνα σε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, δυο άνδρες ηλικίας 33 και 35 χρόνων και μία 22χρονη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας και τους πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν μικροποσότητα κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι της 22χρονης, βρέθηκαν 32 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 43,1 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς τους.

Τον έπιασαν με «φιξάκια» κοκαΐνης

Στη Ρόδο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας αλλοδαπός στον οποίο διενεργήθηκε στοχευμένος έλεγχος και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν κρυμμένες εννέα «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους εννέα γραμμαρίων και 1.810 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ