Κοινωνία

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πολλά»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου τηλεφώνησε πριν μερικές ημέρες στην αστυνομία, καθώς υπήρχαν κάμερες στην είσοδο και δε μπορούσε να μπει στο σπίτι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου μίλησε στο Πρωινό και υπογράμμισε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει παραβιάσει κανέναν νόμο και θα κινηθεί νομικά.

«Άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πολλά»

Μάλιστα, η δικηγόρος του αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μιλήσει σύντομα για πρώτη φορά και θα τοποθετηθεί δημόσια για όλα.

«Η ανοχή του κυρίου Φιλιππίδη δεν έχει ουρανό, έχει ταβάνι. Και σας λέω για πρώτη φορά ότι ο κύριος Φιλιππίδης άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά η δικηγόρος του.

«Για ό,τι αφορά βέβαια την υπόθεσή του θα κάνει και περαιτέρω αποκαλύψεις στο εφετείο. Πολύ σύντομα θα μιλήσει. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για καμία παραβίαση του ιδιωτικού του βίου» συμπλήρωσε η Κική Πακιρτζίδου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...