Κοινωνία

Πάτρα: Ψαράδες έπιασαν καρχαρία "τέρας" στο Ρίο – Αντίρριο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24.news οι ψαράδες από την Πάτρα έπιασαν τον καρχαρία στα ανοιχτά του Κορινθιακού Κόλπου στο ύψος της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Οι ψαράδες από την Πάτρα πάντως, δεν πτοήθηκαν. Ανέβασαν (με κόπο βέβαια, λόγω του τεράστιου βάρους) τα δίχτυα με τον καρχαρία και από την… παράξενη αυτή ψαριά, έβγαλαν και ένα πολύ καλό μεροκάματο.

Έδωσαν τον καρχαρία σε ιχθυοπωλείο του Ρίου, όπου τέθηκε προς πώληση.

Μάλιστα στο σημείο μαζεύτηκε πολύς κόσμος, που ήθελε να δει τον καρχαρία και φυσικά να ψωνίσει κάποιο από κομμάτια του για να το μαγειρέψει και να το έχει στο τραπέζι του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι