Κοινωνία

Κολωνός: 4 φορές έχουν προσπαθήσει να αρπάξουν την 12χρονη

Όπως κάνει γνωστό η οικογένειά της, τέσσερα ήταν τα περιστατικά επίθεσης και απόπειρας αρπαγής του παιδιού από αγνώστους, από την στιγμή που κατήγγειλε τους βιασμούς και την μαστροπεία.

Επίσης ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι του από μαχαίρι ή κατσαβίδι και πλέον μετά την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, υπάρχει αυξημένη επιτήρηση για την ασφάλεια της από την αστυνομία.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης για άλλη μια επίθεση αγνώστου σε βάρος της αυτή τη φορά με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο σπίτι όπου διαμένει η 12χρονη με τη θεία της κι ενώ ετοιμάζεται να κατονομάσει στις Αρχές κι άλλους άνδρες ως βιαστές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι ένας αόριστος αριθμός ανθρώπων αυτός που μπορεί να απειλείται από το ότι το παιδί μιλάει στις αρχές γιατί δεν ξέρει θα πει το δικό μου όνομα τώρα; Υπάρχει κατά τη δική μου γνώμη και η προσπάθεια εκφοβισμού του παιδιού», είπε η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη.

Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία για το νέο συμβάν και εξετάσθηκε από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται στη γνωμάτευση ότι υπάρχουν ευρήματα επίθεσης στο παιδί χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν προκλήθηκαν από μαχαίρι, όπως ανέφερε η 12χρονη ή από κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

«Πιθανόν να μην είναι μαχαίρι, να είναι σουγιάς, να είναι κατσαβίδι, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, πάντως είναι σίγουρο ότι το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι του από πάνω ψηλά μέχρι σχεδόν τον αγκώνα. Αυτό το έχω δει με τα μάτια μου σε φωτογραφίες», δήλωσε η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. γίνονταν περιπολίες στο σπίτι της ανά τακτά διαστήματα ωστόσο δεν υπήρχε μόνιμη φύλαξη λόγω μη υποβολής σχετικού αιτήματος.

Την ιδιά ώρα η οικογένειά της καταγγέλλει ότι έγιναν τουλάχιστον αλλά 4 περιστατικά επίθεσης ακόμη και απόπειρας αρπαγής του παιδιού τα οποία διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν επιβεβαιώθηκαν. Υπό διερεύνηση παραμένει και η νέα καταγγελία της 12χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανήλικη χρειάζεται όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη νομική προστασία της εκτός από αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στήριξη από κοινωνική υπηρεσία στο σπίτι όπου ζει με τη θεία της πλέον καθώς η γυναίκα είναι σε αναζήτηση εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ