Κοινωνία

Το τελευταίο «αντίο» στην 71χρονη που δολοφονήθηκε από τον γιο της

Η εξόδιος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος, ακριβώς απέναντι από το σπίτι στο οποίο ζούσε η γυναίκα με τον γιο της, ενώ στην εκκλησία έχουν φτάσει ελάχιστοι φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι από του χωριό που γνώριζαν τη γυναίκα.

Με κλειστό φέρετρο αποχαιρετούν την 71χρονη που δολοφονήθηκε από τον γιο της.

Οι περισσότεροι σοκαρισμένοι τονίζουν ότι ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν πως η γυναίκα δολοφονήθηκε τόσο βίαια από τον γιο της.

Η σορός μεταφέρθηκε με κλειστό φέρετρο καθώς από το τραύμα που της προκάλεσε ο πυροβολισμός από την καραμπίνα στο κεφάλι, το θύμα υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκπαιδευμένος σκύλος στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου από την Θεσσαλονίκη και της μητέρας του με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Η έρευνα από το Τμήμα Εκπαίδευσης Αστυνομικών Σκύλων της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, έγινε στο σπίτι του 34χρονου προκειμένου ο σκύλος να πάρει τη μυρωδιά του δράστη της δολοφονίας, καθώς οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, μαζί με το «λαγωνικό» με το όνομα «Don» μετεβησαν στο σημείο που ο 34χρονος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο με την νεκρή μητέρα στο κάθισμα του συνοδηγού και άνοιξαν την ακτίνα των αναζητήσεών τους για τον εντοπισμό του κατηγορούμενου. Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται σε διάφορα σημεία της Χαλκηδόνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ επί ποδός είναι διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ