Κοινωνία

Κρήτη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Γιος χτύπησε τη μητέρα του

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δύο νέες υποθέσεις άγριων καυγάδων ανάμεσα σε οικογένειες κινητοποίησαν τις αρχές.

Όπως αναφέρει το creatpost.gr, η αρχή έγινε το πρωί όταν σε σπίτι του Ηρακλείου ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε έναν γιο με την μητέρα του.

Μάλιστα, ο 49χρονος γιος δεν δίστασε να επιτεθεί στην 71χρονη χτυπώντας την στο πρόσωπο και το σώμα.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 49χρονο με τη μητέρα του να δηλώνει πως επιθυμεί την ποινική του δίωξη. Ωστόσο, η σύλληψή του έγινε αυτεπαγγέλτως ενώ ο ίδιος εξαιτίας ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική κλινική με εντολή εισαγγελέα.

Πρώην σύζυγος απείλησε 30χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε γειτονιά του Ηρακλείου χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας 30χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και άρχισε να την απειλεί και να την βρίζει.

Η 27χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία λέγοντας πως δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό αλλά αρκετά συχνά ο πρώην σύζυγός της την απειλεί και φοβάται.

Ο 30χρονος μόλις έμαθε για την καταγγελία που έκανε 27χρονη πήγε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε με αποτέλεσμα την σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...