Κοινωνία

Κολωνός: Να αυξηθεί η επιτήρηση της 12χρονης ζητεί η αντιεισαγγελέας ανηλίκων

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε η σοβαρή καταγγελία πως το 12χρονο κορίτσι από το Κολωνό, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας, το τελευταίο διάστημα δέχεται προσπάθειες εκφοβισμού για να μην κατονομάσει και άλλα πρόσωπα που την κακοποίησαν, ενώ χθες έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα, στο σπίτι της θείας του που κατοικεί εκτός Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια την προστασία των ανηλίκων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, με παραγγελία της στην Εισαγγελία Ανηλίκων όπου κατοικεί το κοριτσάκι το τελευταίο διάστημα, ζητάει την αυξημένη επιτήρηση του παιδιού.

Νωρίτερα, για το ζήτημα της επίθεσης με μαχαίρι στη 12χρονη, εξέδωσε ανακοίνωση το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές ώστε να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα πραγματικά περιστατικά ενώ τόνιζε πως το σπίτι δε φυλασσόταν μόνιμα διότι δεν είχε υποβληθεί αίτημα από τις αρμόδιες αρχές.

Σε κάθε περίπτωση και οι δικηγόροι της ανήλικης αναμένεται να υποβάλουν αίτημα για τη φύλαξη του σπιτιού στην Εισαγγελία Ανηλίκων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...