Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας: Διακόπηκε για τις 3 Απριλίου η δίκη της μητέρας

Συνεχίστηκε σήμερα με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών η δίκη της μητέρας από την Πάτρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της. Η δίκη διακόπηκε για τις 3 Απριλίου.

Σήμερα, η παιδίατρος που κατέθεσε, αναφέρθηκε στα κρίσιμα λεπτά μετά την ανακοπή που έπαθε η 9χρονη μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, λέγοντας πως περίμενε η 34χρονη μητέρα να βγει και να ουρλιάζει.

“Για εμάς ήταν κάτι ανεξήγητο. Δεν ήταν αναμενόμενο. Δεν μπορούσαμε να το δικαιολογήσουμε. Θα περιμέναμε να υπάρξει μια επιδείνωση συμπτωμάτων. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο σε όλη μου την ιατρική καριέρα” κατέθεσε η γιατρός.

“Ο τρόπος που με ενημέρωσε… Θα περίμενα να φωνάζει δυνατά στον διάδρομο. Πολλοί γονείς ουρλιάζουν για πολύ πιο απλά πράγματα” πρόσθεσε.

Η κ. Δημητροπούλου είπε πως αντίθετα από την μητέρα, η νοσηλεύτρια άρχισε να φωνάζει «τρέξτε γρήγορα!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...