Κοινωνία

Χαλκίδα : 41χρονη Αλβανίδα λήστευε ανυποψίαστες γυναίκες

Την ανακάλυψαν από το υλικό κάμερας τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει.


Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε μία 41χρονη Αλβανίδα μηχανόβια, η οποία τις τελευταίες ημέρες είχε διαπράξει μία ληστεία και μία απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχές της Χαλκίδας. Η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε από τα πλάνα της διαφυγής της που κατέγραψαν κάμερες καταστημάτων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 15ης Μαρτίου η Αλβανίδα στάθμευσε τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, πλησίασε έχοντας κρύψει τα χαρακτηριστικά της με προστατευτικό κράνος μία ηλικιωμένη που βάδιζε ανυποψίαστη και την έσπρωξε βίαια με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια, άρπαξε την τσάντα της που περιείχε χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και διέφυγε με τη μηχανή.

Με τον ίδιο τρόπο, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, η δράστιδα πλησίασε άλλη μία ηλικιωμένη την ώρα που έβγαινε από τον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας της και αποπειράθηκε να αρπάξει την τσάντα της με τη χρήση βίας, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς η ηλικιωμένη αντιστάθηκε και η αλλοδαπή τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της, βρέθηκαν το κράνος και τα ρούχα που φορούσε όταν επιτέθηκε στις ηλικιωμένης αλλά και την μοτοσικλέτα της. Σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ