Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηράκλειο : Υπόνοιες για κύκλωμα στην υπόθεση με τον λυράρη - "Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του ανθρωπόμορφου τέρατος"

Λόγος γίνεται στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου για τον περιβόητο λυράρη που φέρεται να βίαζε ανήλικο χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς του λόγω των φιλικών σχέσεων μαζί του. Την Παρασκευή αναμένεται η απολογία του.

Συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών για τη νέα φρικιαστική υπόθεση μαστροπείας ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι γονείς του παιδιού ζητούν την «παραδειγματική τιμωρία» του 66χρονου δράστη, λυράρη, που πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας» δηλώνουν οι γονείς στο Mega.

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους» προσθέτουν.

Ο λυράρης είχε κάνει το παιδί έρμαιο των εγκληματικών του πράξεων, λέει ο δικηγόρος του ανήλικου στην Κρήτη

Έρμαιο των εγκληματικών του πράξεων είχε κάνει το ανήλικο αγόρι, ο 66χρονος λυράρης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ανήλικου, Γιώργο Κοκοσάλη το παιδί έχει δώσει τέσσερις καταθέσεις όπου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έχει υποστεί από τον 66χρονο λυράρη αλλά και από άλλους πελάτες.


«Αρχικά το προσέγγισε το παιδί με το πρόσχημα ότι είναι φίλος της οικογένειας, κατόρθωσε πολύ εύκολα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και στη συνέχεια με διάφορες απειλές , εκβιασμούς και προτροπές κατάφερε να κάνει το παιδί δοχείο ηδονής και έρμαιο των εγκληματικών του ορέξεων» λέει ο δικηγόρος του ανήλικου,Γιώργος Κοκοσάλης.

«Το παιδί έχει καταφέρει να δώσει τέσσερις διαφορετικές καταθέσεις παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου και παρουσίασε με πάσα ειλικρίνεια χωρίς αντιφάσεις όλα όσα υπέστη στα χέρια του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αρχικά περιέγραψε με λεπτομέρειες, υπέδειξε στους αστυνομικούς τις περιοχές στις οποίες ερχόταν σε γενετήσια επαφή είτε με τον 66χρονο είτε με άλλους πελάτες και μετά αναγνώρισε τον 66χρονο άνδρα» προσθέτει ο Γιώργος Κοκοσάλης και συνεχίζει: «Η μητέρα ήταν αυτή που διαπίστωσε ότι το παιδί της έχει φωτογραφίσει τον εαυτό του σε άσεμνες πράξεις στο κινητό του, όπου το παιδί κατόπιν απειλών, εκβιασμών και εκφοβισμού αναγκαζόταν να αποστείλει αυτό το πορνογραφικό υλικό στον λυράρη αλλά και σε διάφορους άλλους αποδέκτες.

«Αφού ανακάλυψε η μητέρα όλα αυτά, το παιδί άρχισε να κλαίει και της έγραψε σε ένα γράμμα με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έχει υποστεί» καταλήγει ο δικηγόρος του ανήλικου, Γιώργος Κοκοσάλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ