Κοινωνία

Το σημειωμάταριο "αίνιγμα" με τους πελάτες της κοκαΐνης

Πιάστηκε επί τω έργω ο 28χρονος που κουβάλαγε 7 κιλά κοκαϊνης και 38 κιλά κάνναβης. Τα είχε "παρκάρει" σε ένα πάρκινγκ στην περιοχή της Πεύκης.


Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έχει μπει ένα σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκε πάνω του, προκειμένου να εντοπιστούν οι επαφές του και η πελατεία του

Ο dealer που προμήθευε κοκαΐνη πελάτες με «χοντρά» πορτοφόλια στην Κηφισιά και τα βόρεια προάστια, έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 28χρονος που έκανε διανομή της «λευκής κυρίας» στους επώνυμους πελάτες των βορείων προαστίων, πιάστηκε μετά απο επιχείρηση των αστυνομικών με περισσότερα από 7 κιλά κοκαΐνης και 38 κιλά κάνναβης τα οποία τα είχε σε πάρκινγκ «καβάντζα» που είχε ενοικιάσει στην περιοχή της Πεύκης.

Ο dealer, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή των βορείων προαστίων μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και ανάλυση πληροφοριακών δεδομένων και στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 330 γραμμαρίων που ειχε για διακίνηση.

Στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα και το υπόγειο παρκινγκ - «καβάντζα» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 10 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 7.641,2 γραμμαρίων, 308 νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 31.595,5 γραμμαρίων, 5 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 7.313,2 γραμμαρίων, πλαστικό δοχείο με άγνωστη χημική ουσία σε υγρή μορφή όγκου 10 λίτρων, όχημα, 14.710 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα, συσκευή πλαστικοποίησης, ρολό περιτυλίγματος νάιλον μεμβράνης.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έχει μπει ένα σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκε πάνω του, προκειμένου να εντοπιστούν οι επαφές του dealer και η πελατεία του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ