Κοινωνία

Λαγονήσι: Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και πυροβολισμοί

Tα δύο θύματα της ένοπλης επίθεσης καταθέτουν ώστε να βρεθούν οι δράστες.


Άκουσαν την πόρτα του ΙΧ να ανοίγει και ο ένας από τους δύο ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι του, λέει ο συγγενής του τραυματία

Την ώρα που οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν μέσα από τις καταθέσεις των δύο 16χρονων θυμάτων της ένοπλης επίθεσης στο Λαγονήσι να εντοπίσουν τον αλλοδαπό άνδρα που άνοιξε πυρ εναντίον τους, άτομα από το περιβάλλον τους περιγράφουν τα λεπτά του τρόμου που έζησαν χθες το βράδυ οι ανήλικοι.

Συγγενής του 16χρονου που τραυματίστηκε στο πόδι από το πυροβόλο όπλο δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση υποστηρίζοντας πως ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη χωρίς καν να προηγηθεί λογομαχία.

«Την ώρα που πέρασαν τα παιδιά δίπλα από το αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια, άκουσαν την πόρτα να ανοίγει και ο ένας από τους δύο ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι του», λέει ο συγγενής του τραυματία ενώ αποκαλύπτει πως μετά τον πυροβολισμό ένας άγνωστος άνδρας βγήκε από το μαύρο SUV και αποπειράθηκε να βάλει τον 16χρονο στο αυτοκίνητο με το ζόρι.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να τον προκαλέσει μιλώντας του στα Αγγλικά. «Βγήκε από το αυτοκίνητο ένας άντρας, τον έπιασε από τον ώμο και προσπάθησε να τον τραβήξει προς τα μέσα. Του έλεγε 'come come'. Τότε, τα δύο παιδιά έτρεξαν και κρύφτηκαν» εξηγεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη συνομιλία στα Αγγλικά οι έφηβοι αντιλήφθηκαν ότι οι δράστες μάλλον μιλούσαν ρώσικα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ