Κοινωνία

Στο 100% η πληρότητα στο Πάπιγκο το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου

Βρίσκεται στο κέντρο των Ζαγοροχωρίων και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη της περιοχής.

Για το Σαββατοκύριακο της 25 Μαρτίου η πληρότητα ξεπερνά το 80% με ορισμένα καταλύματα να έχουν αγγίξει ακόμη και το 100% με δεκάδες επισκέπτες, που θα εκμεταλλευτούν το καλό καιρό και θα κάνουν μια εξόρμηση στο Ζαγόρι, σύμφωνα με την ερτ. 

Το Πάπιγκο είναι γνωστό για τα πανέμορφα μονοπάτια τα πέτρινα καλnτερίμια, δίπλα στα πετρόχτιστα σπίτια και ξενοδοχεία του χωριού μέσα σε μια φυσική ομορφιά και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την παρθένα φύση περπατώντας στα μονοπάτια του Πάπιγκου, που διασχίζουν δάση, ποτάμια και καταρράκτες.

Μια επίσκεψη στο Πάπιγκο δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια περιήγηση στα ιστορικά μνημεία της περιοχής.

Το Πάπιγκο είναι γνωστό και για την παραδοσιακή κουζίνα του, εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα τοπικά προϊόντα σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού.

Στο Πάπιγκο υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα για κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Μπορείτε να διαλέξετε από ξενώνες και ξενοδοχεία έως παραδοσιακά σπίτια που νοικιάζονται.

Συνολικά, το Πάπιγκο είναι ένας όμορφος και γαλήνιος τουριστικός προορισμός, που αξίζει να επισκεφθείτε αν βρίσκεστε στην περιοχή των Ζαγοροχωρίων.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ