Κοινωνία

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι έμεινε έγκυος από βιαστές

Το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε και από στενό συγγενή του, ενώ η αστυνομία κινητοποιήθηκε μόλις η 13χρονη γέννησε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Την υπόθεση αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Mega «Live Νews» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο αστυνομικός ρεπόρτερ ανέφερε πως το παιδί γέννησε στα τέλη του 2022 στην Αθήνα και όταν η αστυνομία άρχισε να ασχολείται με την υπόθεση, η 13χρονη κατέθεσε ότι είχε σχέσεις με δύο αλλοδαπούς και για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Φεβρουάριο του 2023 το παιδί κατέθεσε στις δικαστικές Αρχές ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συγγενή της, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να της έδινε και ουσίες. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας είναι και ο πατέρας του παιδιού που γέννησε το 13χρονο κορίτσι στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του Mega, αυτός ο άνδρας κρατείται σε φυλακές της χώρας για άλλο αδίκημα.

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν σχηματίσει επίσης δικογραφία σε βάρος άλλου προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, καθώς φέρεται να την κακοποίησε όταν βγήκε από το μαιευτήριο, φιλοξενώντας την 13χρονη για μερικές ημέρες στο σπίτι του.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ