Κοινωνία

Σοκ: Ανησυχία για τη 16χρονη που εξαφανίστηκε - Διέμενε στην ίδια δομή με τη 14χρονη βιάστηκε

Η δεκαεξάχρονη εξαφανίστηκε από την ίδια δομή που είχε απηχθεί και η δεκατετράχρονη την οποία εξέδιδαν. 

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,73 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι, γκρι φούτερ ζακέτα και σκούρο γκρι αθλητικά παπούτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα της νέας εξαφάνισης το «Χαμόγελου του Παιδιού», και ο κ.Κώστας Γιαννόπουλος,  επιβεβαίωσε ότι η 16χρονη Άννα Μαρία έχει εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας «Παιδόπολη Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα όπου προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κοριτσιού. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νέα εξαφάνιση μετά από αυτή της 14χρονης

Αυτή είναι η δεύτερη εξαφάνιση ανήλικης από την ίδια δομή, μετά το 14χρονο κορίτσι που είχε μπλέξει στα πλοκάμια κυκλώματος μαστροπείας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τη 14χρονη είχαν αρπάξει από τη δομή τρία άτομα και στη συνέχεια την εξέδιδαν. Τα άτομα αυτά είναι, πλέον, αντιμέτωπα με βαρύτατα αδικήματα μετά τη ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...