Κοινωνία

Κερατσίνι: 30χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε πλοίο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μέσα σε φορτηγό πλοίο στο Κερατσίνι εντοπίστηκε νεκρός ένας 30χρονος αλλοδαπός.

Το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενημερώθηκε από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου, για έναν απαγχονισμένο άνδρα, μέσα στην καμπίνα του, σε φορτηγό πλοίο σημαίας Χονγκ Κονγκ, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε τον θάνατό του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Εξάλλου, στη Λέρο βρέθηκε άλλη σορός άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε βραχώδη ακτή του ακρωτηρίου Κοραή Παρθενίου στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Η σορός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λέρου, από όπου πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ