Κοινωνία

Ηλιούπολη: Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο - Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι

Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων σε Ηλιούπολη και Αγιο Ιωάννη Ρέντη προχώρησαν χθες το βράδυ οι Αρχές για ληστεία σε φαρμακείο και κλοπή ΙΧ.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:00, δύο 17χρονοι, με την απειλή όπλου και φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε φαρμακείο στην Ηλιούπολη και αφού απείλησαν τον φαρμακοποιό, έκλεψαν χρήματα.

Από τις αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ στην ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν οκτώ άτομα, ενώ ο φαρμακοποιός που κλήθηκε να αναγνωρίσει ανάμεσα τους τους δράστες αναγνώρισε τον έναν.

Πάνω του βρέθηκε το όπλο της ληστείας το οποίο ήταν ρέπλικα, αλλά και μια φωτοβολίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ανήλικος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τοπικό ΑΤ, ενώ αργά το βράδυ μετέβη αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ο δεύτερος δράστης 17ετων, ο οποίος παραδόθηκε. 

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 23:05 στην οδό Πίνδου και Παρνασσού στου Ρέντη ένας 14χρονος και ένας 16χρονος αφού έσπασαν το Τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου εισήλθαν σε αυτό και έκλεψαν χρήματα που είχε αφήσει μέσα ο ιδιοκτήτης του.

Από ομάδα ΔΙΑΣ εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...