Κοινωνία

Συλλαλητήριο φοιτητών για τα Τέμπη στο κέντρο της Αθήνας

Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας, καθώς διαμαρτύρονται για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. 

Φοιτητικοί σύλλογοι βγήκαν στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα 57 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. «Το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» είναι το κύριο σύνθημα των φοιτητών. 

Λόγω της πορείας στο κέντρο της Αθήνας, αυτή την ώρα κλειστές είναι η Πανεπιστημίου και η Σταδίου, ενώ η πορεία κατευθύνεται προς τη Βουλή. 

Υπενθυμίζεται ότι και χθες χιλιάδες κόσμος, βγήκε στους δρόμους στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας και διαμαρτυρήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...